Насловна ГЕМ Клуб

ГЕМ клуб

Клуб на Граѓани за европска Македонија (ГЕМ клуб)

РАБОТНО ВРЕМЕ: ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТОК од 9 до 21 часот

gem-klub


Тел: (02) 3224-701; 070 21 21 82
e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите